FrederickVI Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ahoj, mám otázku. Zpomalí se iPhone 3G když budu mít aktivované multitasking ale budu nebudu ho používat (Max na Cydii) Díky za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Nevím jak na 3g, ale na 3GS jsem větší rozdíl nezpozoroval. Nicméně menší zpomalení tam určitě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ještě to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 no cydie zrovna neni ta aplikace na ktery multitasking jde.. takze kdyz das cydii a zapnes multitasking a zase se vratis tak se ti zapne od zacatku.. takze by ti to moc zpomalovat nemela.. me osobne to na 3G moc nezpomalovalo az kdyz mi bezeli 2-3 aplikace pocejtil sem ze to je pomaly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 myslím,že to je zbytečný pro jednu aplikaci,musíš porád vypínat aplikace,které jsou zapnuté v pozadí,hudbu při hrách máš i bez multitaskingu,jedině kdybys chtěl rotation lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 u mě je zpomalení znát jen když mám zapnutých hodně aplikací jinak je to cajk :)....jinak nevidím důvod proč to nezkusit, vypnout to můžeš vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Já bych to měl akorád na Cydii protože ten Loading Data mě vytáčí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 tak to máš hold smůlu,cydia nepodporuje multitasking,stáhni si z cydie rock-o dost rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Ahoj, mám otázku. Zpomalí se iPhone 3G když budu mít aktivované multitasking ale budu nebudu ho používat (Max na Cydii) Díky za odpověď ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.