solary81 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Caute dnes som si kupil nintendo wii este som ho nemal tak by som sa chcel opytat ci donho viem stahovat hry a ci sa musi tiez naflesovat alebo nieco ako napriklad x box?ci sa da pripojit na net a take veci.Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jsou dvě možnosti, bud si nainstalovat chip od nekoho za penize anebo to hacknout softwarove zadarmo, ale jestli jsi v tomhle zacatecnik, tak opatrne a hodne cti o tom;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no zdarmo taky ne ! potřebuješ hru lego indian jones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 pokud jsi na system menu 4.3 nebo na hodne starych 2.0, tak ano, jinak zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 njn život je krutej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 většinou jsem se díval tak jsou 4.2 e atd ty jdou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda3 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 http://www.wiizone.sk/news.php tady je o tom dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Takze stacilo by mi kupit tu hru indiana jones a potom by mi isli napalene hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ne napálené hry na hdd na pálenky je potřeba změnit mechaniku(jestli teda nemáš starý typ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.