kinect Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Podařilo se mi v Xku vytvořit z USB ( něco jako HDD ), ale teď když ho připojím k PC ,tak on o nevidí. Ani přes program USBXTAFGUI. Jak si mám nahrát na flash dema her ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Podařilo se mi v Xku vytvořit z USB ( něco jako HDD ), ale teď když ho připojím k PC ,tak on o nevidí. Ani přes program USBXTAFGUI. Jak si mám nahrát na flash dema her ?Díky. Ten program nefunguje - musíš použít XPort 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 to nebude asi nějaký program, ale nepoužívá se to jen pro HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 to nebude asi nějaký program, ale nepoužívá se to jen pro HDD ? Co by to asi bylo ? Je to právě na práci se soubory FATX ( jako USBXTAFGUI ) .Tento ale funguje . Co kdyby jsi si ho napřed vyzkoušel , než napíšeš , že mu nevěříš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 vyzkoušel jsem ho, ale také nenajde flash disk ( ale přitom bliká jako splašený ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 pám pocit že problém bude tady, ale co tam doinstalovat za ovladač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 pám pocit že problém bude tady, ale co tam doinstalovat za ovladač ? Tuto značku flešky asi xbox nebere - už se to probíralo tady : http://console-forum.net/tema/90335-usb-xtaf-xplorer-spravujte-obsah-flashky-od-x360tky-navod-na-update-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Ten program nefunguje - musíš použít XPort 360 Toro: s xkem se seznamuju,něco jsem už pochytil ale teď zkouším tu flešku ... flešku mám v pc,předtím jsem jí mel v xku nakonfiguroval jsem ji pro xko .... zpustil jsem ten program x port 2.12 ze si na ni hodim nejake fotky a z flesky je nahodim na hdd v xboxu a ten program mi pise ze nic nenasel ze musim pripojit hdd xbox nebo memory card ... co delam spatne ??? dik p.s. xko mi tu flesku bere normalne,hral jsem s ni nfs hp stejne jako z hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Toro: s xkem se seznamuju,něco jsem už pochytil ale teď zkouším tu flešku ... flešku mám v pc,předtím jsem jí mel v xku nakonfiguroval jsem ji pro xko .... zpustil jsem ten program x port 2.12 ze si na ni hodim nejake fotky a z flesky je nahodim na hdd v xboxu a ten program mi pise ze nic nenasel ze musim pripojit hdd xbox nebo memory card ... co delam spatne ??? dik p.s. xko mi tu flesku bere normalne,hral jsem s ni nfs hp stejne jako z hdd nemaj ty fotky blbej formát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Toro: s xkem se seznamuju,něco jsem už pochytil ale teď zkouším tu flešku ... flešku mám v pc,předtím jsem jí mel v xku nakonfiguroval jsem ji pro xko .... zpustil jsem ten program x port 2.12 ze si na ni hodim nejake fotky a z flesky je nahodim na hdd v xboxu a ten program mi pise ze nic nenasel ze musim pripojit hdd xbox nebo memory card ... co delam spatne ??? dik p.s. xko mi tu flesku bere normalne,hral jsem s ni nfs hp stejne jako z hdd Tak to ti neporadím - já jsem to s fleškou nezkoušel - jen s HDD 120 GB originál MS a s ním to komunikuje perfektně . Jestli ti to nejde přes flešku , tak jedině použít transfer kit kabel a rovnou to dávat na HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 ale mě v xboxu funguje ale na pc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ale mě v xboxu funguje ale na pc ne To mě taky .... Asi to chce ten transfer kit kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 V pc je na celém flash disku jediný adresář (xbox360), a ten je skrytý. Povol si v průzkumníku zobrazování skrytých složek, a pak pomocí USBXtaf otevři adresář xbox360 na flash disku a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 V pc je na celém flash disku jediný adresář (xbox360), a ten je skrytý. Povol si v průzkumníku zobrazování skrytých složek, a pak pomocí USBXtaf otevři adresář xbox360 na flash disku a je to :) Xtaf tu flešku otevře a objeví se tohle... zkoušel jsem obrázek dát: inject co těch složek-podsložek ale v xku se neobjevil .. flešku jsem měl nakonfigurovanou v xku ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kinect
Podařilo se mi v Xku vytvořit z USB ( něco jako HDD ), ale teď když ho připojím k PC ,tak on o nevidí. Ani přes program USBXTAFGUI. Jak si mám nahrát na flash dema her ?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.