governante Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Čus, je jedno na jaké vypalovačce vypálim hru nebo musí být nějaká speciální? Mám vypalovačku v notebooku ( Acer aspire 5310) půjde to na ní nebo ne? Jak dlouho se tak asi stahuje a nasledně vypaluje hra? DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xixao1468625242 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 No tak speciální vypalovačku nepotřebuješ, já osobně bych doporučoval externí vypalovačku, protože nemám dobré zkušenosti s vypalováním na ntb vypalovačce, každopádně jestli máš dobrou v notebooku tak je to samozřejmě taky možné. Hlavně aby podporovala dvouvrstvé vypalování(DL). Co se týče stahování, to už se odvíjí od tvého net připojení, zase budu vycházet z mé osoby, mám net 100/100 mbit a hru(cirka 7,5-8gb) stahuju do 10ti minut. Ale někdo jiný se slabším připojením může stahovat třeba celou noc. Co se týče vypalování, mám externí vypalovačku LiteOn, a hru na Xko vypaluju do 20ti minut bez kontroly. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Diký moc, a to poznám jak zda podporuje dvouvrstvé vypalováni? Jsem v tom laik takže asi blbá otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Koukni se na ni z venku, jestli tam je napsano "DL" jinak vypalovani na notasu moc nedoporucuju, nemusi treba podporovat mensi rychlosti(ja na notasu muzu jen 3x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xixao1468625242 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Diký moc, a to poznám jak zda podporuje dvouvrstvé vypalováni? Jsem v tom laik takže asi blbá otázka. Stačí se někde na netu podívat na technickou specifikaci modelu tvého ntb, já ti to hledat nebudu:), ale v převážné většině ntb je zabudovaná ta multifunkční mechanika, ale já bych určitě doporučil externí, už z důvodu ceny(do litru se dá sehnat dobrá) a s tím spojené ceny DVD pro vypalování her. U externí si můžeš dovolit i levnější média. Vypaluju na EMTECY, které stojí necelých 17kč/kus a již sem jich vypálil přes 50 a žádné se mi nepokazilo, takže asi takhle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 na machanicce je napsané RW DVD + R DL takže by to asi jít mělo,ale když to nedoporučujete... zkusím se poptat v okolí zda někdo nemá externí, jelikož mám i poměrně pomaly internet a stahovat to celý den je docela otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
Čus, je jedno na jaké vypalovačce vypálim hru nebo musí být nějaká speciální? Mám vypalovačku v notebooku ( Acer aspire 5310) půjde to na ní nebo ne?
Jak dlouho se tak asi stahuje a nasledně vypaluje hra?
DIKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.