Blooman Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Hledám doprou tahovou strategii... Doporučte.. jakákoli doba... atd.. :) Já se na ně podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 R.U.S.E, Europa Universalis 2,3, Command and Conquer, Anno 1404 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 RUSE a C&C tahové? WTF? tahovou dost doporučuji Disciples 2 ... baví i ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Jo jo... Disciples 2 taky hraju... právě se ale ohlížim po něčem novějšim.. DIsciples 3 nevypadá moc dobře... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 disciples 1 jsem nehrál ani 3 :D 2 mě bavila hodně i ted si ji někdy zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 RUSE a C&C tahové? WTF?tahovou dost doporučuji Disciples 2 ... baví i ted Ještě mi řekni že to strategie nejsou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 spellcross :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Pokud tě baví Disciples tak se koukni na Kings Bounty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Heroes of Might & Magic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Jagged Aliance 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Ještě mi řekni že to strategie nejsou :roll: Ano, RUSE a CaC nejsou tahové strategie. Pleteš si pojmy s průjmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Ano, RUSE a CaC nejsou tahové strategie. Pleteš si pojmy s průjmy. Teď jsem se díval a myslel jsem si, že je to to samé - tahová a RTS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chikn Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 "heroes of might and magic" urcite a divim se, ze nikdo nezminil "civilization". a starej "X-COM" coz neni uplne strategie a asi bys potrebovat dosbox, jelikoz je to dost stary ale taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tohle pro mě byla pecka za mých mladých let jagged alliance 2 unfinished business Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nebo treba serie total war. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.