saza Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 čau, hra se spustí a hned spadne do menu. je to potřeba nějak patchnout? mám firmware 4.2e a usb loader gx. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodi111 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Je potřeba wii motion plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 dík, myslel jsem že špatné iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mulen1468625257 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Pokud nemáš motion plus tak by to nemělo spadnout do menu, minimálně ne před tim než ti to zobrazí varování že ti chybí motion plus. pokud se ti nezobrazí ani to varování, chyba je i v isu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 musis pouzit alt-dol metodu, aby Ti to jelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jak mám použít alt-dol? koupil jsem wii motion + a hra stejně nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 napis pres co hru spoustis a poresime to :) bud tady nebo se ozvi na 293220791 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klokocka Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 bylo to vyreseno ? mam stejny problem .poustim pres usb loader a jen cerno a navrat do wii menu ver.4.3e ,mot.+ mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ano, vyřešeno. při prvním spuštění změň na alt dol. mrkni na tří minutové video o wii motion plus . po videu to spadne zpět do menu. změň dol na default, spusť a hra šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klokocka Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Děkuji za správné navedení. Krásně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hodejovice Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 taky děkuji za správné navedení. Krásně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedees Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 a co je to ten alt dol. deedee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saza
čau, hra se spustí a hned spadne do menu. je to potřeba nějak patchnout? mám firmware 4.2e a usb loader gx. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.