governante Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 mám takovou otázku ( asi dost blbou ), je možnost vypálit hru z originalniho CD?? Popř jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 mám takovou otázku ( asi dost blbou ), je možnost vypálit hru z originalniho CD?? Popř jak?? Z originálního CD ( hry jsou na DVD ) už vůbec ne . Z originálky lze složitým postupem v PC s určitou mechanikou změněným FW . Takže normálně ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 prostě to jde ale musel by jsi mít programy a upravenou mechaniku no... :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
mám takovou otázku ( asi dost blbou ), je možnost vypálit hru z originalniho CD?? Popř jak??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.