milda009 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj potřebuji poradit mam psp 1004 a mam firmware 6.30 koupil jsem si pandoruKdyž strčim pandoru do psp a zapnu ho tak mam čený displej ale sviti power zelene?Poradite mi pls S tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fade5296 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 todle se stalo aji me kdyz sem si to flashoval .. musis mit udelanou MMS .. a potom v nakem jinem psp ktere uz je flashnute si nabootovat napriklad tlacitko L abys to mohl na zacatku spustit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milda009 Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 díky ale mohl bys mi to říct česky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fade5296 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 tekken90 napsal: Spusťte program Despertar del cementerio8. Potvrďte X. Poté podržte pár sekund tlačítko kterým chcete startovat při multibootu Dcv8 (já mám L ) (pozor: Dcv8 je nutno spouštět pod 2.XX a vyšším - 3.XX, 4.XX !!!, pokud máte nastaveno custom téma tak ho vypněte...jinak Dc nespustíte)) 4 ) Flash PSP Do PSP které chcete flashnout vložte nejdřív MMS a poté PB, držte tlačítko, které jste si zvolili v Dcv8 (jinak vám PSP nabootuje do XMB menu) Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní. PSP se zapne do PB menu: # Install 5.00 M33 - nainstaluje 5.00M33 # Install 5.00 OFW - nainstaluje ofic. FW 5.00 # NAND operations - záloha/obnova NAND zálohy - lflash - smaže celou flash paměť, můžete si navolit velikosti všech čtyř flash pamětí - Create new idstorage - dokáže vygenerovat nové idStoragepro PSP = opravuje fullbrick, při obnovení MAC adresy musí být Wifi, zapnutá, můžete taky nechat náhodně vygenerovanou MAC adresu, pozor ! nebude fungovat podpora drm video/adio MagicGate - Change region - změní region PSP - PSP bude identifikováno jako nové zařízení, PC USB, PS3 remote i na PSN # HARDWARE info - informace o PSP # Test M33 - spuštění 5.00 M33 přímo z karty #Shutdown - vypne PSP # Reboot Device - restartuje PSP foto by Jake jestli to delas presne podle tohodle tak nemuzes nic pokazit .. dulezite je mit MMS a PB MMS - magic memory stick -> karta pomoci ktere flashujes PB - pandora battery -> baterka pomoci ktere flashujes atd. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milda009
Ahoj potřebuji poradit
mam psp 1004 a mam firmware 6.30 koupil jsem si pandoruKdyž strčim pandoru do psp a zapnu ho tak mam čený displej ale sviti power zelene?Poradite mi pls S tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.