milda009 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj potřebuji poradit mam psp 1004 a mam firmware 6.30 koupil jsem si pandoruKdyž strčim pandoru do psp a zapnu ho tak mam čený displej ale sviti power zelene?Poradite mi pls S tim? Citovat
0 fade5296 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 todle se stalo aji me kdyz sem si to flashoval .. musis mit udelanou MMS .. a potom v nakem jinem psp ktere uz je flashnute si nabootovat napriklad tlacitko L abys to mohl na zacatku spustit .. Citovat
0 milda009 Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 díky ale mohl bys mi to říct česky? Citovat
0 fade5296 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 tekken90 napsal: Spusťte program Despertar del cementerio8. Potvrďte X. Poté podržte pár sekund tlačítko kterým chcete startovat při multibootu Dcv8 (já mám L ) (pozor: Dcv8 je nutno spouštět pod 2.XX a vyšším - 3.XX, 4.XX !!!, pokud máte nastaveno custom téma tak ho vypněte...jinak Dc nespustíte)) 4 ) Flash PSP Do PSP které chcete flashnout vložte nejdřív MMS a poté PB, držte tlačítko, které jste si zvolili v Dcv8 (jinak vám PSP nabootuje do XMB menu) Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní. PSP se zapne do PB menu: # Install 5.00 M33 - nainstaluje 5.00M33 # Install 5.00 OFW - nainstaluje ofic. FW 5.00 # NAND operations - záloha/obnova NAND zálohy - lflash - smaže celou flash paměť, můžete si navolit velikosti všech čtyř flash pamětí - Create new idstorage - dokáže vygenerovat nové idStoragepro PSP = opravuje fullbrick, při obnovení MAC adresy musí být Wifi, zapnutá, můžete taky nechat náhodně vygenerovanou MAC adresu, pozor ! nebude fungovat podpora drm video/adio MagicGate - Change region - změní region PSP - PSP bude identifikováno jako nové zařízení, PC USB, PS3 remote i na PSN # HARDWARE info - informace o PSP # Test M33 - spuštění 5.00 M33 přímo z karty #Shutdown - vypne PSP # Reboot Device - restartuje PSP foto by Jake jestli to delas presne podle tohodle tak nemuzes nic pokazit .. dulezite je mit MMS a PB MMS - magic memory stick -> karta pomoci ktere flashujes PB - pandora battery -> baterka pomoci ktere flashujes atd. .. Citovat
Otázka
milda009
Ahoj potřebuji poradit
mam psp 1004 a mam firmware 6.30 koupil jsem si pandoruKdyž strčim pandoru do psp a zapnu ho tak mam čený displej ale sviti power zelene?Poradite mi pls S tim?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.