Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

návod


governante

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

taky by mě zajímala ta čeština!! Nechápu to prodáva se to u nás a češtinu v nabídce nenajdeš,ale naší polští sousedi tam svůj jazyk mají!! já myslela,že je to u nas se vším!! koupim si tady mobil,telku nebo jinou elekrtoniku a v nabídce menu je čeština!! je to maras !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nevim ale pro kazdyho prumernym iq by neměl byt problem vzdyt tam je max par slov a jestli v tomhle nejste zrucni melo by vam stacit vyndat a zandat mechaniku s hrou a pustit a vypnout (nic ostatniho nepotrebujete a pokud neco presnyho a nevis tak sem napis co presne)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

není to zas tak velký problém,ale každý by snad byl radší pokud by při věci kterou si poprvé koupi měl v rodny jazyk,neboť vše máš dělat důkladně a v klidu a né se nervovat jestli jsi to přeložil správně.stačí jen přehodit slova a věta vyzní jinak.:-(( to mě na tom prostě mrzí!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo to jsem udělala,nic jiného mi nezbylo!!ted hry co pouštím mám pokyny v polštině i když hra má češtinu!!ale to asi přepnu někde ve hře!!prubnu to o vánocích děcka totiž dostanou konzoli na JĚŽIHA!! jen jsem jí připravovala na rozjezd aby mohli hned na štědrý den hrát!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Myslím, že program na doinstalování češtiny do dashboardu (menu XBOXu) není, bylo by totiž potřeba překládat každou verzi, která vyjde a po aktualizaci opět doinstalovávat... Microsoft zkrátka na nás na čechy kašle, v tom jejich obratu a prodaných kusech ho těch pár kousků prodaných v ČR nevytrhne. Svědčí tomu i fakt, že oficiální pdopora Live! přišla až teď s novou verzí dashe pro kinect.

Zároveň chápu, co tady chtěla SIMČA říct. Přece anglické menu není vůbec o IQ a nejde přece o to tvrdit, že pár slovíček se naučí akždej (ano naučí) ale o ty principy, že prostě ofociální překlad neexistuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ted hry co pouštím mám pokyny v polštině i když hra má češtinu!!ale to asi přepnu někde ve hře!!

Vacsina hier, ktore maju aj cestinu, nema v menu vyber jazykov. V takomto pripade je nutne mat v Locale zvoleny Czech Republic. Potom po spusteni hry su CZ titulky v hre, resp. aj CZ dabing.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ptal jsem se jen jestli náhodou ta čeština není - neříkám že mě dělá problém si to přeložit, ale když by ta čeština byla tak proč toho nevyyužít.

Nějaký manuál k X není?? - mám starší z druhé ruky bez manualů, tak jestli náhodou něco není ( k čemu jaké tlačítko složí at.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu