governante Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Chtěl jsem se jen zeptat zda nemáte někdo nějaký návod v češtině na Xbox ( nastavení meu atd), nebo zda není nějaký program který by změnil menu do češtiny.Díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 taky by mě zajímala ta čeština!! Nechápu to prodáva se to u nás a češtinu v nabídce nenajdeš,ale naší polští sousedi tam svůj jazyk mají!! já myslela,že je to u nas se vším!! koupim si tady mobil,telku nebo jinou elekrtoniku a v nabídce menu je čeština!! je to maras !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ježiš dyť anglicky umí každej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 jo pokud jsi momentálně ve škole,ale né všichni jsou školou poviní!! a někteří jsme staršího data,ale sorry jestli je to tu jen pro mlaďochy co umí anglicky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 nevim ale pro kazdyho prumernym iq by neměl byt problem vzdyt tam je max par slov a jestli v tomhle nejste zrucni melo by vam stacit vyndat a zandat mechaniku s hrou a pustit a vypnout (nic ostatniho nepotrebujete a pokud neco presnyho a nevis tak sem napis co presne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 není to zas tak velký problém,ale každý by snad byl radší pokud by při věci kterou si poprvé koupi měl v rodny jazyk,neboť vše máš dělat důkladně a v klidu a né se nervovat jestli jsi to přeložil správně.stačí jen přehodit slova a věta vyzní jinak.:-(( to mě na tom prostě mrzí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak si to dej polsky tomu se dá docela dobře porozumět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 jo to jsem udělala,nic jiného mi nezbylo!!ted hry co pouštím mám pokyny v polštině i když hra má češtinu!!ale to asi přepnu někde ve hře!!prubnu to o vánocích děcka totiž dostanou konzoli na JĚŽIHA!! jen jsem jí připravovala na rozjezd aby mohli hned na štědrý den hrát!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Myslím, že program na doinstalování češtiny do dashboardu (menu XBOXu) není, bylo by totiž potřeba překládat každou verzi, která vyjde a po aktualizaci opět doinstalovávat... Microsoft zkrátka na nás na čechy kašle, v tom jejich obratu a prodaných kusech ho těch pár kousků prodaných v ČR nevytrhne. Svědčí tomu i fakt, že oficiální pdopora Live! přišla až teď s novou verzí dashe pro kinect. Zároveň chápu, co tady chtěla SIMČA říct. Přece anglické menu není vůbec o IQ a nejde přece o to tvrdit, že pár slovíček se naučí akždej (ano naučí) ale o ty principy, že prostě ofociální překlad neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 ted hry co pouštím mám pokyny v polštině i když hra má češtinu!!ale to asi přepnu někde ve hře!! Vacsina hier, ktore maju aj cestinu, nema v menu vyber jazykov. V takomto pripade je nutne mat v Locale zvoleny Czech Republic. Potom po spusteni hry su CZ titulky v hre, resp. aj CZ dabing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Ptal jsem se jen jestli náhodou ta čeština není - neříkám že mě dělá problém si to přeložit, ale když by ta čeština byla tak proč toho nevyyužít. Nějaký manuál k X není?? - mám starší z druhé ruky bez manualů, tak jestli náhodou něco není ( k čemu jaké tlačítko složí at.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
Chtěl jsem se jen zeptat zda nemáte někdo nějaký návod v češtině na Xbox ( nastavení meu atd), nebo zda není nějaký program který by změnil menu do češtiny.Díkas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.