schmegea Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Sehnal jsem PSP FW 3,95/ 8B najde se někdo v okolí ZR, PCE, HK kdo by přehrál FW na CFW Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 tady máš návod. je to uplně lehké http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Sry za ot, ale cfw je hardware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Myslím, že model displeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmegea Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 tady máš návod. je to uplně lehké http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory Díky zkusím to. Omlouvám se všem, kterých jsem se dotkl špatně zařazeným dotazem, první PSP jsem dítěti pořídil před třemi roky, Flash musel být proveden Pandorou, Vývoj a způsob přeflashování jsem nesledoval, takže jsem předpokládal zase pandoru, proto jsem sháněl někoho kdo ji má. Chickhen se mi zdál pro uživatele pro koho jsem sháněl PSP složitý (dítě 11let), takže jsem chtěl komplet Flash napořád. Nebo jsem způsob používání Chickenu špatně pochopil(instalace před každým hraním her) Je fakt, že jsem četl jaké PSP můžu koupit, aby šlo upravit a sehnal jsem dokonce nové. Takže ještě jednou omluva a hlavně dík za odkaz. Myslím, že ze svou PC znalostí určitě zvládnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 ten chickhen potřebuješ jen ke spuštění programu, kterým PSP flashnesh na trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmegea Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Takže chickhen mi nahradí pandoru, jak jsem pochopil, protože jsem viděl nějaký návod na CHICKHEN a tam bylo, že po restartu je PSP zpět bez CFW a abych každou chvíli nahrával Chickhen, tak na to bych asi neměl čas. Teď má můj syn PSP které jsem jen občas přehrál na vyšší verzi CFW a tak to chci i tady. Takže zítra to přehraji předám rodičům uživatele, vysvětlím ať hlavně nenahrají žádný FW s UMD a měli by být spokojení. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Když nahrají nějaký nový FW tak to pandora zpraví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 pomocí toho chickhenu spustíš full cfw updater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.