Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

první auto?


razziel

Recommended Posts

První byla stará Felicia, pak AUDI TT (stará) , momentálně nemám nic :D ..plánuju ale Toyotu MR2.

Být tebou, tak si šetřím, ta Felicia se mi zanedlouho rozsypala, takže radši počkat.

Jinak, pokud chceš auto na dojíždění do školy, tak si spočítej nakolik tě vyjde cesta a jestli si to můžeš dovolit, počítej taky s investicema v průběhu roku, zvlášť u starších aut se všechno se_e.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

^^ Presne to jsou duvody, proc pisu, ze 40k je na auto hovadina (pokud by to nekdo nepochopil). Nejde o to, ze za 40k by jsi nesehal auto - to sezenes.. Dneska sezenes spousta vraku i za odvoz, jenze pak je treba pocitat s dalsima vydajema, ktery jsou u takovych aut pak jeste mnohem drazsi - povinny, havarijni, STK, pravidelna udrzba (olej atd...). A hlavne opravy. U novych/novejsich aut tohle neni treba resit, protoze auto je v zaruce a hlavne se zprvu tolik nesere, ale u starych do nej polijes prachy kazdej mesic a pokud nemas kamose na vrakovisti a zaroven kamose automechanika, tak se dost solidne prohnes, protoze ty dily vsechny stoji v radu tisicu-desetitisicu... A jakozto zacatecnik se k tomu autu nemuzes chovat setrne, takze se rozsype jeste rychleji ;-) A do toho vseho jeste drahy benzin.. Takze pokud nejsi zazobany a nemas rodice sponzory (coz asi nemas, pac by jsi tu neresil 40k, ale rovnou by ti koupili nejakyho novyho Golfa nebo Fabku), tak na jezdeni (vlastnim autem) zapomen :D - proste by to byly vyhozeny prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 40 000kč určitě nějaký auto seženeš.Nepočítej s ničim extra,ale třeba Vectra A,B,Calibra,Omega,Felicia (felda ale moc hnije,protože není pozinkovaná) a podobně určitě seženeš.I kdyby jsi ho koupil za 15 000kč a bylo tam něco v háji,teda pokuď máš známýho automechanika,tak ti oprava vyjde levně,protože ty náhradní díly jsou extrémně levný.Prostě bych se toho zas nebál,osobně bych ti doporučil Áčkovou nebo Béčkovou Vectru :)

A hlavně,na začátek bych si nový auto fakt nekoupil,počítej s tim,že to sem tam někde ťukneš :) (vim,stejně na to není)

Ale jak píše any - pokuď nemáš kamaráda automechanika a nevyznáš se v autech,tak ti přeju hodně štěstí ať narazíš na něco plně pojízdnýho.Nejlépe něco s nově udělanou STK a koukej v jakym je stavu karoserie a při prohlídce (až by jsi něco kupoval),tak si to nech nastartovat tak 5 minut,vypnout a podívat se dolů,jestli nebude někde pod autem nějaká menší skvrnka a taky jak na tom bude ze spoda s korozí.A hlavně,ať ti to půjčí na testovací jízdu!)

třeba tuhle bych si vzal hned,přepis asi 800kč

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/opel/vectra/6765612

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučil by jsem Hondu Civic 6generaci. Věděl bych o jedné, je to 3dvř. 1.4 66kW ročník 96. 2x airbag, servo, imobilizer, 2+1 klíče. Bez koroze, vše funkční a bez investic. Zimní pneu, Eco poplatek zaplacen. Cena 35.000,- Kč (plzeňsko) V případě zájmu, předám kontakt

post-9577-14687156280454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu