vnav Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj, nevím jestli to tu už bylo, já jsem to nenašel.......... Je na PSP nějaká 3D hra? Filmů mám už plnou paměťovku a všechny jedou na 200% :cheesygrin: PS:Vím jenom o Invizimals, nebo jak se to jmenuje, ale to je s GoCam a s pastičkou, ale ne ve 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 filmy to sem nikdy nevidel je t fakt dobrý :D:D:D v psp ja bych prosil o upload tech filmů díky :D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 je jen jedna hra a to Metal Gear Solid AC!D 2 Zdroj PlayCentrum: Popis : Metal Gear Ac!d 2 je momentálně jednou z nejsofistikovanějších her na PSP a plně využívá potenciálu tohoto šikovného zařízení a tak mohou Snakeova dobrodružství v klidu pokračovat. Snake je nyní na stopě záhadné vládní agentce Venus, která dohlíží nad vývojem třetí generace mobilních tanků Metal Gear. Instinktivnější ovládání a množství nových karet umožňuje rychlejší a mnohem přirozenější plynutí hry, této skvělé strategie založené na bojovém karetním systému. Detailnější a mnohem barvnější grafika plně využívá možností obrazovky PSP a nechybí ani mmožnost spojit se s PS2 hrou Metal Gear Solid 3: Subsistance a získat tak dodatečné bonusy. Charakteristika výrobku: • 300 nových karet, 500 celkově • Vylepšená grafika a animace na hranici možností PSP • Speciální 3D brýle v ceně hry • Nová hratelná postava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 filmy to sem nikdy nevidel je t fakt dobrý :D:D:D v psp ja bych prosil o upload tech filmů díky :D:D: Je to Shrek 3D a nějaký filmy od 18 :D EDIT: A brýle jsem koupil za 15,-Kč v informačním centru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ono psp rozjede 3D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ono psp rozjede 3D :D tvojbarevné 3D ti rozjede vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 no tak ja už to neskusim :( sem bez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak ono keď to frčí na PSP ak to pôjde aj na xbox aj pc ?? asi hej ne ? :D či ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.