Manfer2 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Čau, nechtěli byste si zahrát MHP3rd online přes xlink kai ? Budu moc rád, protože tam jsou většinou jenom zaheslovaný uzavřený skupiny. Jestli budete mít zájem napište mi icq a domluvíme se ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 336311448, poď si zahrať aj teraz : )..som len HR1, lebo som to teprv začal hrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Vám funguje XLinkKay? mně pořád píše něco jako Refresh Orbit a ta kto je donekonečna,a pokud to naběhne tak za pár minut je Detached from Engine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ja som si ťa pridal na ICQ, ozvi sa vysvetlím a môžeme hrať..potom sa ku mne pripoja ešte 2 spolužiaci, jeden má problémy ešte s PSP a budeme riadna guilda, tiež som sa s tým včera sral pomaly 2h kým som to sprovoznil na WIN 7, ale všetko sa dá len treba chcieť : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 taky bych se pridal, jedu na vikend pryc, ale pak bych se ozval, mam taky w7 :) a jeste mam jeden dotaz, hraju ted castecne prelozenou verzi a v dubny chci tu komplet en, myslite, ze save bude kompatibilni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.