Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 JB hry problém


Cerb

Otázka

Ahoj, konečně jsem měl možnost downgradovat ps3 tak mám též možnost vyzkoušet JB hry ale mám problém.

PS3 mám jailbreaknutý přes iphone a hry kopíruju přes FTP na interní HDD.

Ale některé hry co jsme si stáhl mi nejdou no spíše všechny až na jednu (skate3) normalně třeba složku "BCES00301" nakopíruju do 0://dev_hdd0/GAMEZ/ a pak přes nějaký manager spustím ale v některých tu hru ani nevidím a v těch kterých ano tak hru nevidím po správným názvem "ratchet and clank...." ale jen pod "BCES00301" což mi příjde divné a při pokusu o spuštění mi to napíše "EBOOT.BIN" not found ... nebo něco v tom stylu přitom tam ten soubor mám. Pak jsem vypozoroval jednu věc že i hry ripnuté z origo BR disku přes gaia manager mi jdou spustit jenom v multimanu přes jinačí manager mi to nejde.

Myslíte si že to může být tím že to JBkuju iphonem a né normálním USB klíčem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to je divný,skus jinej manager,já si ty soubory s hrmama normálně přejmenovávám vubec ty kody nepoužívam do tech nazvu protgože bych se v tom nevyznal a dávám to jinam než ty.SKus jinej manager třeba Open Manager 2.1-I ,myslim že ten funguje i jako FTP server nechaš to jen otevřený a nahravaš,a zatim sem na tom fakt všechno zpustil,umí i 3.50 spoof a spousta dalších možností.A taky to dávám jinam než ty .Ale skus to pak ti kdyžtak poradíme a nahodíme třeba i odkazy.Ale ja si myslim že to tam máš blbě daný a nebo prostě ten tvuj manager čim to pouštíš to nějak nedává ,víš jistě že máš složka se hrou a hned v ní to GAME a UPDATE ? ne žadný podsložky?

Tim JB by to asi nemělo být ,každopadně já mám myslím hermes v4 nebo jak se to menuje a nahraný v teensy 1.0 a zatim všechno bez problémů.Před tim sem zkoušel jiny možna ten groove a s tim mi nešli ty poslední hry pro 3.50 co jdou ještě upravit pro 3.42 ale už přesně ted nevim proč,asi možna ten patche nešel ,jinak sem žadnej rozdil nepocitil a mělo nby to s tim jit uplně srtejně.

Sem měl podobny problemy a ono se to těžko popisuje nebo si člověk nevzpomene co čim je,ted už po spousta hrách praxe,na to přideš :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu