123midur Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj Dnes jsem dostal EyePet + PS Eye kamerku - celej den jsem blbnul s příšerkou, a zajímá mě jestli jsou i nějaké jiné hry co kamerku využijí...klidně i demíčka. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 No ono těch her pro PS Eye moc není, doporučuju dokoupit ještě Move ovladač a seznam her i demíček se výrazně rozšíří. A Eyepet s Movem je mnohem větší zábava než jen s kamerkou. List PS Eye her - http://en.wikipedia.org/wiki/PS_Eye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123midur Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 PS Move příjde až po vánocích :-) Tak zatí se ptám na tu kamerku no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Kungfu live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
123midur
Ahoj
Dnes jsem dostal EyePet + PS Eye kamerku - celej den jsem blbnul s příšerkou, a zajímá mě jestli jsou i nějaké jiné hry co kamerku využijí...klidně i demíčka.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.