Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 4

mcbazzy

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Doporučuji z těchto dvou iPhone, jsem tež uživatelem iOS a můžu potvrdit, že android ho v momentální verzi nedohání ani omylem. :)

Pls, androjďáci, nekomentujte můj post, je to prostě pravda :).. kolik je aplikací na app store a kolik u androidu? :)..

Tady nejde ale o kvantitu ale o kvalitu .... Což podlemě Android nesahá iOS ani po paty .

Jinak mohli byjste mi poradit ?

Po novém roce se chystám koupit (konečně) nový telefon, a rozhoduji se mezi iPhonem 4 a Samsung Galaxy S/Nexus S. Byl bych rád za každou radu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Samozřejmě že jde i o kvantitu, :) Čím víc si aplikace konkurují, tím se víc pracuje na jejich vývoji.. aby konkurenci něčím převyšovaly..

Takže nedělej chytrého..

Takže tím chceš říct, že čím víc blbých naprosto nepoužitelných aplikací je lepší než méně použitelných aplikací ?

btw.: neřikej mi co mám dělat :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže tím chceš říct, že čím víc blbých naprosto nepoužitelných aplikací je lepší než méně použitelných aplikací ?

btw.: neřikej mi co mám dělat :)

Tím chci říct, že když budou (například) na androidu 2 poznámkové bloky, tak si budou Konkurovat minimálně, než když jich na app store bude 100 a každý vývojář se bude snažit udělat ten svůj něčím výjimečný.

btw.: tak ty mě neopravuj, :)

Odkaz ke komentáři

• 0

iOS má tu výhodu, kterou mají konzole oproti PC. iOS je vyvíjeno na jednotný hardware, který si vydává jen apple a vytváření na něj iOS, takže může být výborná optimalizace, protože každý přístroj bude stejný. Android, windows atd... používají 3tí výrobci s rozdílným HW, rozlišením atp. Stejné jako u Playstationu, kde se HW a SW dělá sama sony. Takže iPhone je jasná volba

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu