mcbazzy Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Přemýšlím buď o koupi IP 4 nebo HTC Desire HD a četl jsem na netu, že IP 4 má problémy s kolísáním signálu a ještě nutnost microSIM. Jaké máte zkušenosti Vy? Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Byly to prvotní problémy, nové verze už tímto netrpí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ale microSIM pořád asi platí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 microSIM pokud dobře vim můžeš udělat sám ze svojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Doporučuji z těchto dvou iPhone, jsem tež uživatelem iOS a můžu potvrdit, že android ho v momentální verzi nedohání ani omylem. :) Pls, androjďáci, nekomentujte můj post, je to prostě pravda :).. kolik je aplikací na app store a kolik u androidu? :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Doporučuji z těchto dvou iPhone, jsem tež uživatelem iOS a můžu potvrdit, že android ho v momentální verzi nedohání ani omylem. :)Pls, androjďáci, nekomentujte můj post, je to prostě pravda :).. kolik je aplikací na app store a kolik u androidu? :).. Tady nejde ale o kvantitu ale o kvalitu .... Což podlemě Android nesahá iOS ani po paty . Jinak mohli byjste mi poradit ? Po novém roce se chystám koupit (konečně) nový telefon, a rozhoduji se mezi iPhonem 4 a Samsung Galaxy S/Nexus S. Byl bych rád za každou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 proste iPhone je lepší.....ze sigalem problemy nema a mikro sim si muzes udělat ze svoji a nebo ti ji operator vymění.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Samozřejmě že jde i o kvantitu, :) Čím víc si aplikace konkurují, tím se víc pracuje na jejich vývoji.. aby konkurenci něčím převyšovaly.. Takže nedělej chytrého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Samozřejmě že jde i o kvantitu, :) Čím víc si aplikace konkurují, tím se víc pracuje na jejich vývoji.. aby konkurenci něčím převyšovaly..Takže nedělej chytrého.. Takže tím chceš říct, že čím víc blbých naprosto nepoužitelných aplikací je lepší než méně použitelných aplikací ? btw.: neřikej mi co mám dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Takže tím chceš říct, že čím víc blbých naprosto nepoužitelných aplikací je lepší než méně použitelných aplikací ?btw.: neřikej mi co mám dělat :) Tím chci říct, že když budou (například) na androidu 2 poznámkové bloky, tak si budou Konkurovat minimálně, než když jich na app store bude 100 a každý vývojář se bude snažit udělat ten svůj něčím výjimečný. btw.: tak ty mě neopravuj, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 nemůžes se na "iPhone" fóru ptát jestli si máš koupit iPhone nebo HTC(zkus to na nezávyslém fóru). Raději si vyber ten co se ti víc líbí jak po stránce designu tak po stránce ceny a výkonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 iOS má tu výhodu, kterou mají konzole oproti PC. iOS je vyvíjeno na jednotný hardware, který si vydává jen apple a vytváření na něj iOS, takže může být výborná optimalizace, protože každý přístroj bude stejný. Android, windows atd... používají 3tí výrobci s rozdílným HW, rozlišením atp. Stejné jako u Playstationu, kde se HW a SW dělá sama sony. Takže iPhone je jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcbazzy
Přemýšlím buď o koupi IP 4 nebo HTC Desire HD a četl jsem na netu, že IP 4 má problémy s kolísáním signálu a ještě nutnost microSIM. Jaké máte zkušenosti Vy? Díky moc za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.