ste78 Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Dobrý den, už to chvilu hraju ale pořád nechápu na jakém základě se odemykají další levely... U nějakýho mám odehráno třeba jenom 30% a nabídne se mi odemnknutí a jdu dál... Ale teď mám daleko víc procent a nic se neodemyká...:bash: Nebo je to podmíněno splněním určitých questů?:idea: Díky moc za případné odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 zdarec musis hrat i ty stary kola proste musis plnit ukoly a vse se ti bude postupne otevirat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hmm no ja treba uz mam vsechny kola a skoro vsechny ukoly na SICK, ale stale jsem na 2. miste v zebricku skejtaku.. dohral to nekdo? nevite co je potrebny pro 1. misto? pac u kazdyho kola mam priblizne 97-98% (u prvnich dvou 100%) a stale nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 vsude 100..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.