Pokemaster Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Konzole jsou urceny hlavne pro TV, ale treba ja TV vubec nemam takze hraju na 24" monitoru. Jak jste a tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 sme na tom stejně finance na tv nebyly tak mam monitor 24ku s dvouma hdmi a mam na něj připojenej i PC ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Hehe já jsem hrával na CRT (přes SCART) no hrůza prostě :D,pak jsem to z hecu dal na monitor (přes VGA) a kvalita obrazu už byla o hodně lepší,ale teď momentálně jsme si pořídili novou LCD TV 32" a XBOX mám připojený přes HDMI a to už je prostě jiná liga ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 TV Samsung T240HD a momentálně je v obýváku na 50' plazmě ..obraz luxusní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 42" plazma, zatím pes komponent,ale pořídím HDMI kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 ja zatim jenom na 42" plazme, hdmi mam :) vsechno v poho...poridim si monitor 24" od Philips a bude to jeste lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 19" LG ... obraz luxusní , HD ready (což většina her má jako nejvyšší) jsem spokojen ... hned vedle pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 22" Full HD jako monitor,PS3 a TV což na tv koukam jen na sitcomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.