fantazyshop.cz Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Zdravím všechny, potřebuji malou radu. Zakoupil jsem si přes bazárek konzoli Wii s hackem a jelikož bylo všude plno savu atd, rozhodl jsem se pro zformátování systému, nebo tovární nastavení nebo jak se to jmenovalo a nevím, jak tam mám dostat ten Channel (jestli to píšu správně) aby mi to načítalo hry z DVD. Pán mi říkal do telefonu, že je to všechno na tý sd kartě, jen to musím nainstalovat. Sedím u toho jak trouba,a nevím si rady. Nikdy jsem Wii neměl a nevím jak na to, prosím tedy o radu... Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Nebp alespon, jakou koncovku musejí mít hry, které chci hrát z disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 formát: WBFS na forum je link na program kterej konvertuje např. iso→wbfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Můžeš sem prosím dát odkaz na ten prográmek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ve wii tutorialech wbfs manager 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.