Thor841 Odesláno Červenec 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2016 Ahoj všem přátelé :). Prosím o pomoc. Původní PS4 zemřel. Koupil jsem nový a přihlásil se na svůj účet. Problém je ale v tom, že tam nejsou hry, které jsem původně nakoupil. Jak je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červenec 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2016 Jako že je nemáš v knihovně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Nevím přesně kde je nebo jak vypadá knihovna, ale nikde jsem ji nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 čau budeš je mít v knihovně, ale budeš si je muset znova stáhnout knihovna je LIBRARY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Tak v knihovně není. Je tam pouze THE PLAYROOM. Uz jsem kvůli tomu zaplatil i+, ale stejně nic. To mi nějak hlava nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Tak to pak nejsi přihlášený tím stejným účtem, na kterém jsi ty hry kupoval, jiné vysvětlení není možné. Zřejmě jsi hry do předchozí konzole stahoval z jiného účtu / jiných účtů a na tomhle jsi je jenom hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Tak bylo to tak. Mám tři email účty a jsou to gmail, hotmail a seznam, jméno stejné. A místo Hotmail jsem zadal gmail :D. Tak děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thor841
Ahoj všem přátelé :). Prosím o pomoc. Původní PS4 zemřel. Koupil jsem nový a přihlásil se na svůj účet. Problém je ale v tom, že tam nejsou hry, které jsem původně nakoupil. Jak je to možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.