Hoby Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Prosím potřebuji pomoct už přes měsíc mi nefungují stránky psn na Ps4,PC ani na mobilu ale divné je ze při spuštění storu na psku se mi obchod načte a mohu normálně stahovat hry co mam na storu zakoupené ale nemůžu hrát MP , psát zprávy ani volat přes chat Na pc a mobilu mi zase stranky vypisujou chybu SITE NOT AVAILABLE -( https://store.playstation.com ) Dělá to někomu taky popřípadně diky za rady co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imZOLI Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Zdar... Store funguje ... Hmm, vypada to že jsi bloknuty -Tvoje ip je zřejmě na BLACKLISTu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoby Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 a nevís jak se z něho mám dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imZOLI Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Mas verejnou IP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoby Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 ne nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imZOLI Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 počítam že ti musel vyskočit error WS-37397-9 Zjisti zda poskytovatel neblokuje porty ale v dnesni době pochybuji... Potom ta verejna...Někomu VEŘEJNA pomohla a nekomu né... Jinak musís kontaktovat PODPORU... To se bude posilat do Londyna maji cca 4 dny na provereni a pokud tam ten blok je tak ho odstrani . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 tak si ji zarid a problem se vyresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoby Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 práve ze mi to žádny kod nevipisuje sice je pravda ze tak pred 3 mesici mi to psalo chybu WS-37397-9 ale pak to zase zaclo fungovat a ted tak mesic to zas nejde ale tentokrat to zadny kod nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imZOLI Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Ale musel byt problem s NAT Type urcite... Jedine vyzkoušet tu verejnou IP (ale ta je zpoplatněna) a nebo zitra tam zavolat at se to začne rešit co nejdřive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoby Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 ano problem s nat type taky ted mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imZOLI Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Tady tak nějak nic jineho nepomuže... Maximalně si ješte mužes něco najit na G ale osobně bych se na to... a volil raci tu officialni cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoby Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Mockrát ti děkuji za radu verejna ip pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.