FeebeE Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Ahoj, začal jsem zase hrát GTA 5, ale po splnění Flying School za Michaela, kdy má Trevorovi napsat Wade a sdělit mu polohu ponorky, se nic neděje a žádné další mise se mi nezobrazují... Jsem z toho bezradný, protože na youtube se Trevorovi Wade vždycky ozve. Měl ale ne :-/ Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 čau, myslím že musíš koupit hangar na letadlo a vše bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Přesně jak píše Kinimod, nebo se důkladně podívej na mapu, je dost možné, že tam máš pohybující se ikonku HS, což většinou bývá něco, co musíš ukrást/unést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2016 koupil jsem to malé překupnické letiště v Trevorově oblasti a nic :-/ a pohybující se ikonku Hs jsem určitě nepřehlédnul. Tenhle problém řeším už několikátý den. Navíc i na youtube se Hs pevně objeví v přístavišti. Mě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.