Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox360 nejde mi stahnout hra z goldu

mafo3456

Otázka

• Zdravim 
    Citovat

Zdravim :) mam prosbu uz nevim na koho se obratit. Zaplatil sem si tento mesic golda na xboxu 360 slim nemam zadny flash ani nic podobneho a kdyz chci stahnout hru z goldu vyhodi to tuhle hlasku vubec nechapu co stim je kdyz minuly mesic to slo uplne v pohode a ted hra stahnout nejde pritom multiplayer mi jede uplne v pohode jen hry z goldu nejdou.Predem dik za rady 

IMG_20160722_120311.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tohle sem mel s posledními dvěma hrami (Tron a Rainbow six). Mam ceskej ucet ale ziju v UAE a bohužel tyhle hry nemuzu poridit v tomto regionu na svůj cesky ucet...pocitam ze mas stejnej problem..nejde to ani z x360 ani z XONE ani z pc...bylo me doporuceno zkusit VPN ale s tim se otravovat nechci...

Co jsem chtěl rict...když si ten error kod vyhledas na xbox webu tak jde o nejaky rozpor mezi tim v jake zemi si zalozil ucet, a kde se nachazi momentalne tvůj xbox (na které siti)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu