kronos123 Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Dobrý den mám problém s psp 2004. Analog mi ve hrách a všeobecně běhá do leveho horního rohu. Byl vyměněn anologový joystick za nový ale stejně nepomohlo. nějaké typy jak by to šlo opravit za reakci předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 zdar nechci zte strasit ale ja mel tenkrat (kdyz pivo stalo 1,20kčs) stejny problem..byla to oxidace na desce co to zpusobovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Srpen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2016 Když pivo stálo 1,20kčs tak s tebou fotr obechcával stromy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kronos123
Dobrý den mám problém s psp 2004. Analog mi ve hrách a všeobecně běhá do leveho horního rohu. Byl vyměněn anologový joystick za nový ale stejně nepomohlo. nějaké typy jak by to šlo opravit za reakci předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.