kure221 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ahoj, právě mi přišla vypalovačka LG, ale nevím jak ji nainstalovat, už je zapojená, jenom ji "windows" nemůže najít (ani přes ovládací panely- přidat hardware...), tak jestli nevite jak ji zapojit... díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 mrkni se do biosu, jestli ji mas povolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Jestli to je vypalovacka do klasickeho pc tak musis prehodit dzamper,jinak to system nerozpozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Jestli to je vypalovacka do klasickeho pc tak musis prehodit dzamper,jinak to system nerozpozna. a jak ten "dzamper! poznham co to je a kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 mrkni se do biosu, jestli ji mas povolenou Povolenou ji určitě mám, už jednou jsem jí měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Povolenou ji určitě mám, už jednou jsem jí měl... je to Jumper...a poznas ho docela snadno...vzadu jak zapojujes mechaniku do elektriny a kabelem do PC tak by mel byt(vetsinou uprostred takovy 4Piny..a na 2 z nich takova plastova zastracka(Jumper)...ale nevim...co ja vim tak tohle uz je davno pryc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 ok, díky zprovozněno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.