neo.a Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ahoj chci se zeptat jak bych mohl nahrát video z ps3 :D a pak ho dát třeba na flashku a do pc ... jestli je nejakej takovej program něco jako fraps na compu ... o něčem sem tu už slyšel .... hledal sem jak sem mohl sry jestli to tu už někde je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Třeba přez toto http://www.maczone.cz/elgato-eyetv-hybrid-2-fm-digitalni-analogovy-tuner-dvb-t-elg-eyetv-hybrid-fm_d5004.html#discussion :) Připojíš přes to ps3 do pc a pak nahraješ třeba tim frapsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 dnes jsem nad tim premyslel zapojit ps3 pres hdmi do pc do grafiky v pc pres nejaky program to sledovat a frapsem nahravat pak uz jen vypnout streamovani obrazu ps3 sestrihat sceny a sup na YT (jen moje teorie doufam ze tu mate nekdo praxi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 blbost PC má pouze výstupy :) ..takže to není možné :) ..pokud nebudeš mít nějakou "zvláštní" grafiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Třeba přez toto http://www.maczone.cz/elgato-eyetv-hybrid-2-fm-digitalni-analogovy-tuner-dvb-t-elg-eyetv-hybrid-fm_d5004.html#discussion :)Připojíš přes to ps3 do pc a pak nahraješ třeba tim frapsem :) a nevíš jak to přesně funguje ? :) dnes jsem nad tim premyslel zapojit ps3 pres hdmi do pc do grafiky v pc pres nejaky program to sledovat a frapsem nahravat pak uz jen vypnout streamovani obrazu ps3 sestrihat sceny a sup na YT (jen moje teorie doufam ze tu mate nekdo praxi) právě taky sem nad tim přemejšlel a ještě jak to dělaj všichni ti lidi co maj na YT videa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Funguje to takto - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
ahoj chci se zeptat jak bych mohl nahrát video z ps3 :D a pak ho dát třeba na flashku a do pc ... jestli je nejakej takovej program něco jako fraps na compu ... o něčem sem tu už slyšel .... hledal sem jak sem mohl sry jestli to tu už někde je :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.