Faust Roland Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějaké tipy na jednoduché zábavné hry, které nebudou vyžadovat znalost angličtiny (ani té základní). Hledám něco jako je Wii Sports, Play, Resort nebo Fit. Loni jsme prarodičům pořídili Wii + Sports pack, které se jim moc líbí a rád bych jim pořídil nějakou jinou hru, kterou budou schopni ovládat bez angličtiny (když jim vysvětlím nějaké základní ovládání). Uvažoval jsem o Super Mario Galaxy, ale i tam je angličtiny "až příliš". Předem děkuji za tipy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Nevim jestli to prarodice bude bavit, ale muzes zkusit ukazat jim guitar hero :D pokud mají rádi hudbu, tak je to třeba chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faust Roland Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Řekl bych že ne, neposlouchají ani dechovku. (Hmm, dechovka a Guitar Hero, myslím že máme hit příštího roku :-D ) Teď se mi v hlavě vyplavil název Mariokart. (asi proto, že jsem nedávno četl tenhle graf četnosti sprostých slov http://xkcd.com/290/ ) Sám tuhle hru nevlastním, takže nevím, jak moc to bude složité... i když v závodech toho předpokládám moc nebude. - Šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.