pítr Odesláno Srpen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 Zdravím mam xone forza edici a po posledni aktualizaci mi pri zapnuti a vypnuti ovladacem konzole vydava zvuk motoru zacina me to docela stvat pred tim to delalo jen kdyz sem zapnul konzoli tlacitkem na ni coz mi nevadilo da se to nak vypnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Srpen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 Taky jsem to hned postřehl po aktualizaci ,ale nepátral jsem. Uvidíme jestli někdo poradí..... (Myslím zapnutí,vypnutí přes ovladač) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Srpen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 No ja teda nemam Forza edici, ale kdyz zapnu a vypnu konzoli ovladacem, tak po posledni aktualizaci to taky ma novej ton da se to vypnout nekde v nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Srpen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2016 Zatiaľ to vypnúť nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
Zdravím mam xone forza edici a po posledni aktualizaci mi pri zapnuti a vypnuti ovladacem konzole vydava zvuk motoru zacina me to docela stvat pred tim to delalo jen kdyz sem zapnul konzoli tlacitkem na ni coz mi nevadilo da se to nak vypnout ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.