NICOTINEczech Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Poptávám, podle vás, nejlepší multiplayer střílečku. Hlavně s velkou a aktivní hráčskou základnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 kól of djuty nebo třeba bňatlfíld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 A co třeba TC divize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Divize nic moc, doporučuju Destiny... to je fakt bomba. já už to nehraju, protože mě to tehdy úplně pohltilo, ale to jsem byl doma půl roku se zlomenou haxnou :D. Destiny je krásně provedené, parádní mechanismy na střílení, super PVE i PVP. nemůžu si to vynachválit. strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Podle toho co chceš , jestli rozsáhle boje i s technikou tak za mě Planetside 2 nebo Battlefield 4, jinak klasika CoD která má vždycky hodně hráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Spíš něco ,,mírnějšího" např. už Call of duty BO3 je přeplácané. Ale battlefield 4 možná vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 A jinak Destiny vypada zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 určitě Battlefield 4, masivní multiplayer, mapy o velikosti 64 hráčů, rozsáhlé boje za použití techniky Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 před 13 minutami, Buladog napsal: určitě Battlefield 4, masivní multiplayer, mapy o velikosti 64 hráčů, rozsáhlé boje za použití techniky Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Včera jsem stáhl BF4, na Ps Plus jen za 136 korun a lidi jak much u hov*a. Jinak vsem zde aktivnim dekuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Srpen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 Ten BF hrajete na dualshocku ? dá se to nebo je lepší připojit myš a klávesnici ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 No, uprimne netusim. Ja hraji pouze na dulashocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 před 14 hodinami, Gromthar napsal: Ten BF hrajete na dualshocku ? dá se to nebo je lepší připojit myš a klávesnici ? Díky pár šílenců to možná tak hraje, ale podle mě myš a klavesnice patří jedině do pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 No vidíš ideální koupě, zachvili má přijít nový battlefield tak teď se dá sehnat 4ka za almuznu. Klávesnice a myš patří k pc.. Ano existují sety které jsou kompatibilní s ps4 ale da se pěkně hrát i s dualshockem, je to o zvyku Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 Ja osobně bych na klavesnici a myši neuhrál ani hovno, zlatej ovladač Manoust a canava reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.