jirka607 Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 Zdravím, jsem čerstvý majitel New3DS XL a chci se zeptat je tu někdo z prahy kdo by mi pomohl s downgradem na 9.2? prý je k tomu potřeba už downgradnutá konzole nebo je lepší koupit Sky3DS+? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Zalezi jakou mas verzi v systemu https://github.com/Plailect/Guide/wiki Lepsi nez sky3DS+ potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uncanny Odesláno Září 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2016 Osobně bych taky potřeboval někoho na Downgrade. Mám 11.0.0-33ku a hardmodu se docela bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirka607
Zdravím, jsem čerstvý majitel New3DS XL a chci se zeptat je tu někdo z prahy kdo by mi pomohl s downgradem na 9.2? prý je k tomu potřeba už downgradnutá konzole nebo je lepší koupit Sky3DS+?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.