RamonVarga Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 (upraveno) Ahojki, mám tu nápad na hru do fóra: Člověk napíše výzvu na videohru, a další reagující odpovídá... pro něho nejvíce vystihující videohru a zároveň zadává další P.S.: Komu se téma nelíbí, ať tu nechodí a nezaplavuje téma zbytečnými cancy!!! Ukázka: Hra, která má super grafiku Takže zadávám první výkop: Hra, u které jsem se rozbrečel Upraveno Srpen 18, 2016 uživatelem RamonVarga dopsání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Ó maj got Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabro1468628011 Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 WTF ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Mám pocit, že tahle hra bude šlágr Já jsem se kupříkladu rozbrečel u "Ahojki"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Děláš si už z nás fakt prdel? Ještě jedno takové "přiblbé" téma a půjdeš do našeho privátního vězení aspoň na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts