CantorCZ Odesláno Srpen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2016 Ahoj, mám dotaz na hráče Dirt Rally, kteří hrají na volantu: jak máte nastavené parametry? Stupně otáčení, steering saturation, linearity, deadzones .... míru FFB a tak dále... (v ideálním případě bych uvítal screeny z nastavení Advanced wheel settings a Vibration and feedback) Mám totiž doma volant Thrustmaster TMX a nemůžu se dohrabat k nějakému dobrému nastavení: auto na cestě buď plave nebo je "otočitelné" asi jako Titanic - tím pádem se mi nedaří zajet nějaký rozumný čas na tratích.. Hledám info i na googlu, ale není nad "česko-slovenskou výměnu zkušeností" :-D díky za vaše odpovědi! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Pokud si to dobře pamatuju, tak já jsem si to nastavoval podle tohoto videa: Ale ani s tím defaultním nastavením jsem neměl nějaký větší problém. Jen vždycky uberu na síle force feedbacku, protože v letních teplotách jsem z toho byl vždycky celý propocený, jak jsem se s tím pral :-D A u většiny her, včetně Dirt Rally, mám otáčení nastaveno na 360 stupňů, výjimečně 270. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.