Biturb Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 PS3 80gb verze: -nechal jsem ji celou naformatovat(asi necele 3hodiny full formatovani) -pripojil jsem ovladac a nastavil datum, cas, a nakonfiguroval wirelles pripojeni k siti -uz mi v pokoji bezely vcera 2x ps3 120gb, cili vylucuji chybu v nastaveni routeru(nyni na nem bezi stale moje PS3 120gb) -ps3 80gb mi nalezne moji wifinu, hodim tam heslo a pripojim, -najedu do ps3 store a chce to stahnuti 3,50fw, potvrdim a napise mi to tohle: Conection test completed. Obtain IP adress Failed Internet connection - a connection arror has ocurred. (8001000A) co s tim? chci jej dat bratrovi, ale na nem blbne Blue ray cocka, tak jsem mu chtel aspon nastahovat nejake dema, jelikoz doma ma sakra pomaly net a stahovyl by to tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak jej nepřipojuj k netu, hoď si na flash disk update 3,41, kup jailbreak a daš mu ten nejlepší dárek, pod stromeček. Bude si moci ukládat hry přímo na HDD v PS3 z PC přes FTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.