tajdvo Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Nevíte esi je skype do PSP poradte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 pokud vím, tak oficiální FW i snad na CFW by to mělo jít, tak je hned v hlavním menu v network Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 na fat neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 na fat můžeš jenom přes pspkvm a přes java aplikaci na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PARKR Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Ahoj , mám podobnou otázku . Mám PSPčko (verze 5.55) a chtěl bych popsat podrobnější postup jak na něm zprovoznit SKYPE . Angličtina není moje silná stránka . Předem děkuji za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.