Cassper Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 Zdravím. Asi to je blbý dotaz, ale takový ten základní Xbox chat headset (ten s jedním sluchátkem) je pouze na chat ? Že do něj zvuk hry nejde ? Protože ať se snažím jak chci, tak komunikaci v něm slyším i druhá strana slyší mě, ale zvuk hry si musím pustit leda přes televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 ano je to presne jak rikas, sluchatko slouzi jen na komunikaci se spoluhraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Září 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 Sakra. A já strávil snad hodinu googlováním co s tím. ... A pak mě to najednou trklo, že když to je "chat headset", takže třeba to je "jen na chat" Každopádně díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cassper
Zdravím. Asi to je blbý dotaz, ale takový ten základní Xbox chat headset (ten s jedním sluchátkem) je pouze na chat ? Že do něj zvuk hry nejde ?
Protože ať se snažím jak chci, tak komunikaci v něm slyším i druhá strana slyší mě, ale zvuk hry si musím pustit leda přes televizi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.