honzik35 Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 Dobrý den mám dotaz.mám xbox one a dozvěděl jsem že ve zpětné kompabilitě je forza horizon cz tak jsem si ji koupil ale po instalaci mi jede v angličtině při tom třeba Zaklínač 3 jede v cz děkuji prosím poradte Vrba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 a mas locale nastaveno na CZ? Ale faktem je, ze ne všechny hry z X360 co mely diskovou verzi v cestine mají cestinu i v digitalni verzi. Nastesti u ONE her je situace uz lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzik35 Odesláno Září 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 locale je nastaveno protože by nešel Zaklinač 3 v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2016 jak rikam, ne kazda digitalni verze na Live obsahuje cestinu a ty prave ( i když mas diskovou verzi) hrajes defacto tu digitalni , viz http://xboxweb.cz/xbox-one-zpetna-kompatibilita-s-x360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzik35
Dobrý den mám dotaz.mám xbox one a dozvěděl jsem že ve zpětné kompabilitě je forza horizon cz tak jsem si ji koupil ale po instalaci mi jede v angličtině při tom třeba Zaklínač 3 jede v cz děkuji prosím poradte Vrba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.