altt Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ako rozchodim psx hry na ps3? Skusal som emulator ps3sx ale ten sa iba nainstaloval a pri spusteny sa mi konzola vratila do XMB.. Nejake ine napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cerb Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Jestli ti nefunguje PS3SX tak zatím jiná možnost není. Mě se třeba po spuštění konzole nevrátí ani do XMB ale úplně zamrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 oni zrušili podporu PSX her ? Pamatuju si že sem je na PS3 hrál uplně normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 podle mě myslej jenom stazenych ne jako psx na Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Normalne originalky idu hrat ale ja mam namysli napalovane.. Lebo netusim kde zozeniem crasha bandicoota original (na ps store sa nedostanem kedze nechcem najnovsi fw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cerb Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 No jak ty říkáš "pálene" tak to už vůbec ne PS3 HW a tím myslím taky mechanika není hacknutá takže nemůžeš spouštět nepodepsané disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 tady je ukazka "bugu" ktery vypada verohodne a navic o nem pisou vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
altt
Ako rozchodim psx hry na ps3? Skusal som emulator ps3sx ale ten sa iba nainstaloval a pri spusteny sa mi konzola vratila do XMB..
Nejake ine napady?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.