=Trolik= Odesláno Září 10, 2016 Nahlásit Odesláno Září 10, 2016 Ahoj, dostala se mi do ruky slimka (4gb) od paní která to prodávala s tím že se jí to seká, tudiž na náhradní díly, paní tomu nerozuměla. Když jsem doma xko zapojil tak při zapnutí divně pravidelně pískalo, blikalo zeleně a po chvilce začalo blikat červeně. Při rozebrání jsem zjistil že tam někdo dělal úpravu RGH s tím že při zapnutí ten pískavý zvuk vychází nejspíše z krystalu a při zapnutí dvakrát problikne ledka zeleně na pcb a potom to chcípne a ledka už nic nedělá. Následně se rosvítí xko červeně na zapínacím tlačítku a bliká. A teď otázka, dá se nějak jednoduše zjistit zda odešel chip na rgh? Třeba odpájením nějakého drátu? Dráty jsem prošel a vypadají OK, žádný studený spoj. Zasílám ještě foto instalace, jestli někdo nepozná svojí práci. Kdyžtak bych mu to zaslal popřípadně na opravu. CD s klíči jsem k tomu žádné od paní nedostal, tudiž nemám cdkey ani dvdkey. Díky za info Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.