=Trolik= Odesláno Září 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2016 Ahoj, dostala se mi do ruky slimka (4gb) od paní která to prodávala s tím že se jí to seká, tudiž na náhradní díly, paní tomu nerozuměla. Když jsem doma xko zapojil tak při zapnutí divně pravidelně pískalo, blikalo zeleně a po chvilce začalo blikat červeně. Při rozebrání jsem zjistil že tam někdo dělal úpravu RGH s tím že při zapnutí ten pískavý zvuk vychází nejspíše z krystalu a při zapnutí dvakrát problikne ledka zeleně na pcb a potom to chcípne a ledka už nic nedělá. Následně se rosvítí xko červeně na zapínacím tlačítku a bliká. A teď otázka, dá se nějak jednoduše zjistit zda odešel chip na rgh? Třeba odpájením nějakého drátu? Dráty jsem prošel a vypadají OK, žádný studený spoj. Zasílám ještě foto instalace, jestli někdo nepozná svojí práci. Kdyžtak bych mu to zaslal popřípadně na opravu. CD s klíči jsem k tomu žádné od paní nedostal, tudiž nemám cdkey ani dvdkey. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.