pancus007 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj,hele tedka jsem byl v jrc a chtel jsem si kupit kinect a typek mi rekl že k tomu musi mit slim..Že je to blbost???Díky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Je to blbost.. Kinect je kompatibilní se všemi druhy Xbox360. Možná to myslel tak že nemá samostaný Kinect na prodejně a musel by sis koupit balení včetně Xboxu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Nevym,ale diky chtel jsme se jen ujistit chapes ne..Je to blbost vym to,ale radsi.Díky kdyby nejaky rady PM.Díky :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 za A nevIm! (s mekkym) za B muzes mit i starej! tak to JRC jde dolu jestli ti tohle řekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ak ti chceli v JRC predat Kinect z balenia Slimka, tak to mali pravdu, ze potrebujes k nemu Slim konzolu, pretoze ten USB kabel s napajanim sa k nemu nepribaluje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Presne jak pise nademnou, kinect se stal nedostatkovým zbožím a kde se vzalo tu se vzalo - kinecty ze slimáků - bez té redukce, takže ty k normálním xku nejdou, taky jsem ted málem koupil tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Jo diky a jde kupit nejakej kabel abych to pripojil?jako kinect od slimaka ke starsimu x-boxu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Jo diky a jde kupit nejakej kabel abych to pripojil?jako kinect od slimaka ke starsimu x-boxu..? http://news.cnet.com/8301-10797_3-20022236-235.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 jo diky,a nekde v ceskejch obchodech by to nebylo? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 jo diky,a nekde v ceskejch obchodech by to nebylo? :P Nemas cas, ze si to nezadas do Google? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 uz sem googlila a nci skoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancus007
Ahoj,hele tedka jsem byl v jrc a chtel jsem si kupit kinect a typek mi rekl že k tomu musi mit slim..Že je to blbost???Díky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.