Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak bezej na ps4 hry pri 30fps?

watashi

Otázka

Zdravim, zajimalo by me jak (ne)plynuly hry jsou na ps4 kdyz vetsina z nich bezi pri 30fps? sekaj se tam hry? kdyz jsem mel ps one tak tam kazda hra bezela naprosto plynule a me by zajimalo, jestli to je tak i na ps4. cetl jsem hodne nadavek na to, ze na konzolich jedou hry na 30fps nebo dokonce i min. clovek by si rekl, ze kdyz si koupi konzoli kterou uz nemuze nijak upgradovat, ze tam ty hry budou maximalne optimalizovany, ale jak to je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

co to je obcas bezi trhane? mne prijde hrozny i to ze se vubec nekdy trhaj. s konzoli clovek nemuze nic delat a tak ceka ze tam hry pojedou stabilne porad. jinak na youtube jsem se dival a videl jsem treba srovnani Residenta HD vs PC a misty tam byl videt pokles, ale jinak v pohode, jenomze jsem cetl, ze nektery hry klesaj i pod tricet a ze to neni moc dobre hratelny. 

Odkaz ke komentáři

• 0

před 15 hodinami, Manoust napsal:

Logicky, ze klesaji pod 30, kdyz ve 30fps bezi 90%her. Dosud jsem hral jenom jedinou hru, ktera ma 100% stabilni framerate a to je Driveclub. U ostatnich her dochazi k poklesu FPS, nekde min, kde si toho skoro ani nevsimnes a nekde vic.

Co znamená že někde dochází k většímu poklesu? Já považuji za nehratelné pokud to padá ke 20 fps, i 25 už je docela na hraně...A pokud k tomu dojde je to třeba na vteřinu a pak to běží? Nebo třeba souboj s bossem v nějaké hře poběží celou dobu v 20 fps? :( 

Odkaz ke komentáři

• 0

Já se přiznám, že hraji na konzolích od "školkových let" a hry na konzolích běží pořád stejně. Občas nějaká hra propadne na těch 20fps nejspíše, já to tedy nepoznám, neměřím to. Pokud se chystáš PC hraní vyměnit za konzolové, tak je jasné, že se ptáš na FPS, protože PC komunita si honí pindíky nad každým FPS. Já hraji na TV 108cm a v práci na 24" monitoru a u žádné hry, kterou jsem hrál jsem žádný pokles FPS neviděl, nejspíše jsem slepý.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechystám se vyměnit PC hraní za konzolové, mám Xbox 360 a chci přejít na PS4. A právě třeba na tom X360 při hraní Gears of War 1 tak při souboji s bossy je to skoro jako slideshow, a to je GoW exkluzivka pro Xbox 360 a jedna z prvních her tak jsem myslel že v počátku byla konzole dost výkonná na to aby utáhla jednu z prvních her na ní vydaných a přesto jsem byl zklamaný. Proto bych se nerad do stejné situace dostal u PS4. To je vše o co mi jde :) 

Odkaz ke komentáři

• 0

I ten nezarytější konzolista pozná, jestli hraje exkluzivitu která valí 60 (což je ostatně údajně jeden z bonusů, které by občas ps4 pro mohla dosahovat i u third party her) nebo hru, která nedrží ani 30 fps.

Kruta: Čekal jsem, kdy se ozveš.

Odkaz ke komentáři

• 0

podle me by bylo lepsi kdyby ozelili nektery efekty na ukor vetsich fps. min nez 30 fps na konzoli kterou nemuzes vylepsit aby ti hry jely rychleji  neni uplne v poradku. proste bych ocekaval ze tam hry pojedou maximalne plynule a to porad. jak se tam hrajou takovy zavody kdyz se to propada pod tricet? 

navic hry na ps4 jsou znatelne drazsi nez na pc, a udajne je to kvuli optimalizaci. ale jaky, kdyz se tam propadaj fps pod tricet?

Odkaz ke komentáři

• 0
před 4 hodinami, goblinN82 napsal:

Co znamená že někde dochází k většímu poklesu? Já považuji za nehratelné pokud to padá ke 20 fps, i 25 už je docela na hraně...A pokud k tomu dojde je to třeba na vteřinu a pak to běží? Nebo třeba souboj s bossem v nějaké hře poběží celou dobu v 20 fps? :( 

No tak, snad nejhorsi optimalizaci jsem snad videl u Just Cause 3. Kdyz si tam jen letas po ostrove, tak jsou tam poklesy, ale skoro ani nepoznas, ale kdyz si ve meste a prebiras zakladnu a jsou tam vybuchy, tak se to neda hrat rekl bych, ze je to snad i pod 20fps. Kazdopadne jestli dosud hrajes na X360 a nebudes pocitat kazde FPS, tak si myslim, ze budes spokojen. Ten Just Cause 3 je spis vyjimka. Neni spatne, ale si pred koupi hry podivat na YT na  test frameratu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co se tu vlastne resi? Zakladatel vlakna byl na PS1 spokojeny, takze nejak nechapu ten strach. Vetsina her na PS1 mela fps 15-24. Cili dejme tomu ze 30 fps byl takovy tezky prumer. U nekterych her co byly jeste 2D to bylo i 60 fps. Tech her, co jely kolem 60 fps vsak bylo stejne malo. Vetsina hrani frcela max tech 30 fps. Tedy alespon to tak bylo u her PAL. NTSC pry bezely o dost rychleji (pise google), nevim proc tomu tak je a ani jestli je to pravda... Bavim se tu ale pouze o hrani na PS1, nikoliv o emulatoru na PC, kde je mozne si FPS trosku zvednout :)

Ja bych nemel vubec strach... Hrat se to da uplne bez problemu. 

Odkaz ke komentáři

• 0

právě že koukám na porovnávající videa na YT pro PS4 a X1 a každá hra vypadá co se týče grafické stránky i plynulosti že jde lépe na PS4 takže jsem rád že jsem se rozhodnul pro tuhle konzoli i když jsem jako majitel X360 byl původně rozhodnutý upgradovat na X1 :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli máš xbox 360 a čekáš, že ps4 ti poskytne ve všech hrách plynulost, protože je to lepší konzole, tak to je pochopitelně nesmyslná úvaha, protože s výkonem konzole vzrostl i grafický kabátek her a vzrostlo rozlišení, takže opět se objevují hry a pasáže her, kde je problém s frameratem. Kdo tvrdí opak je slepej nebo trpí sebeklamem. Něco opraví patch, něco ne....

Jestli chceš zase hrát na konzoli, tak nemáš stejně na výběr.....max zvážit, jestli si nekoupit ps4 pro nebo dokonce nepočkat na scorpio.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne to nejses jedinej... Ja bych taky ocenil v kazde hre minimalne 60 fps a horsi grafiku. Jen ti rikam, ze na PS1 jsi hraval s 25 fps a bylo to ok. Nepoznas zadnej rozdil, zahrajes si dobre. Kup PS4 a mas to. Na PS4 pro cekat nemusis, to bude podle me to samy v blede modrym a pokud nemas 4K telku a neplanujes virtualni realitu od Sony, tak je to zbytecnost. Ted stejne budou konzole vychazet kazde 3 roky nova...:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu