bartys Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj kamos mi rikal ze se da u PS3 spustit opacny chod vetraku nebo co a to jakoby odvetra prach , je to pravda? Jeslti ano jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 .) Tohle mě celkem zaujalo, ale chtěl bych vědět, zda to opravdu vyčistí konzoli a jestli nehrozí poškození? Moje PS3 40GB upravená na 320GB je celkem hlučná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 holub Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Zbytečný zas takovej tah to nemá prach tam drží pevně,to ti tam zustane na tech lopatkích nabalený stejně a všude obložíno,za rok tam toho moc neni,a po 2 letech když ti skončí zaruka je to akorát na tu udržbu,rozebrat vyčistit a dát novou pastu mezi chladič a procesor,nic jinyho nemá vůbec žadnou učinost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bartys
Ahoj kamos mi rikal ze se da u PS3 spustit opacny chod vetraku nebo co a to jakoby odvetra prach , je to pravda? Jeslti ano jak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.