Buladog Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 Pánové kdo už hraje closed alfa verzi hry For Honor? Já mám za sebou tutoriál + cca hodinku. Na výběr máte ze 3 bojovníků viking, rytíř nebo samurai. Každý má specializací v něčem jiném, samurai má rychle sečné útoky, když to viking je pomalejší ale za to rozdává tvrdé rány. Rytíř je taková balancovana kombinace pro útok s krytu nebo dlouhý meč. Za mě teda super, kontaktní souboje, grafika prostředí a způsob boje. Možnost hry proti AI s hráčema nebo hráči proti hráčům. Módy jsou zde duel 1v1, týmový duel 2v2 a potom domination 4v4.Je to hodně o tom zvyknout jsi na ovládání a naučit se kombinace. Herní prostředí mi hodně připomíná Rainbow 6. Možná by mi ubisoft dal v rámci friend invite nějaké klíče na víc kdyby jsi chtěl někdo o víkendu zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 Zdravím kde jsi sehnal klíč ? Rád bych to zkusil kdyby jsi našel jeden navíc rád ho uvítám. Děkuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 Čau měl bych taky zájem o invite jestli by to šlo Vypadá to dost zajímavě zatím. Můj uplay: Michal819 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2016 Tak nakonec jsem se dopracoval ke klici a muzu pozvat dalsi 3 lidi,tak napiste do zpravy rovnou vas uplay nick( musite prijmout zadost o pratelstvi a pak vas muzu pozvat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Jinak se nedá ?To už sehnat?Nikde to nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Closed alfa ukončila provoz v pondělí, právě na stránkách ubi je možnost přihlášení na druhou fázi closed beta Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.