nejvetsiborec Odesláno Září 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2016 Můžu mít dotaz, za kolik se tak obvykle prodávají starší Xbox One 500GB konzole? Řekněme rok stará konzole ještě s roční zárukou? Koukal jsem, že Mironet má nový za 6500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Koukni na inzerci,a budeš mít jasno,někdo za 5000 někdo za 6000,všechno je to na domluvě.Já třeba kupoval 1 T forza 6 edici před rokem za 11000,můj syn letos v červnu tu samou edici něco přes 9 000. A před necelým měsícem jsem kupoval tu samou edici pro syna mé přítelkyně za 6 190 + krabicovka Doom,samozřejmě nové.Šlo to hodně dolů po vydání slim x boxu,jak nové tak použité konzole.Rohodnutí je na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Právě, že z té inzerce nejsem moc moudrý. Cena 6000,- za rok starý Xbox mi přijde dost vysoká, když nový lze koupit za 6500,- Těch 5000,- mi taky nepřijde jako nějaká dobrá cena. To už za 1500Kč extra je skoro lepší koupit ten nový. A navíc když si koupím Xbox S s Fifou, tak Fifu za 1000,- prodám a Xbox S vyjde na 6800,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 tak to tak udelej a je vyreseno...tech par stovek navic stoji za to mit novej nevojetej s 2 letou zarukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Muj názor je takovy, ze pokud ti někdo nenabídne ONE za 4500Kc, tak vem radeji novy. Tech par stovek co bys usetril za ojetou masinu si myslim nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.