krynex1 Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Čauwes lidi mám takovej problém zapojil jsem e3 flasher do ps3. Když udělám všechno tak jak mám a vytáhnu paměťovku tak naní mám 3 soubory bkpps30 bkpps31 a bkpps32 co s tím mám dělat? koukal jsem na videa že tam má být pouze 1 soubor prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 pravdepodobne mas nejnovejsi firmware ve flasheru a dela ti rovnou 3x zalohy krynex1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krynex1 Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2016 díky alespoň někdo odpověděl ale teď mám ještě jeden problém když to dám do NorInspector tak mi to neukáže vůbec nic a když dám status tak to je všechno červené neví někdo co s tím ? přitom by to mělo ukazovat typ konzole a mě to prostě nic neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 pouzij ten prvni a prejmenuj ho na bkpps3.bin a zkus ho otestovat a taky zkousej hledat rady na googlu obcas je tam vic help nez tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krynex1 Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Díky za radu problém byl v uchycení klipsu taková prkotina a jak mi dala zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.