fox171 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Chcu s kamrádem vyměnit slot za slot, ale prý je to zakázané a Sony za to banuje co je na tom pravdy a jak postupovat ? Děkuji.. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Sony to nemuze nijak rozpoznat jestli nemas dve konzole nebo to je nekdo jiný mi tady kupujem na 5 lidi hry na jeden ucet a co máme? Hry a dobrej pocit ze to mame levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak snad za to nic nedostanu, byl bych nerad, Ps3 mám pár dnů a kupoval jsem ji kvůli online hraní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 stejně jako já hlavně mít na PS ban tak ho asi rozmrd*m o chodník jsem zavislej na PSN home,store,online hrani .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 stejně jako já hlavně mít na PS ban tak ho asi rozmrd*m o chodník jsem zavislej na PSN home,store,online hrani .D Když bys ho chtěl rozmrd*t o chodník tak mi rači dej vědět klidně si ho vemu :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 A nevíte jestli za to už někde někdo ban dostal nebo to jsou pouze je spekulace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 zatim jsem nevidel nikde ze nekdo dostal ban spis bych dal na tu spekulaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Téma je stále otevřené, můžete psát dále :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Lock až to příjde tak to poznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Chcu s kamrádem vyměnit slot za slot, ale prý je to zakázané a Sony za to banuje co je na tom pravdy a jak postupovat ? Děkuji.. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts