fstiller Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Mám gold do 5.října 2016 ale nefunguje mi multiplayer a pořád mi skáče okno s tím at si koupim gold. Stalo se to potom co jsem stahnul rozšíření pro Battlefield 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fstiller Odesláno Září 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2016 Tak jsem volal na podporu a tam mi řekly že je to tím že ůčet live gold je na velkou británii. Tak mi řekli jak to mám na ůčtě předělat a už to funguje. Prý se to stává často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Prosím o radu... mám zaplaceno gold členství do 6.12.2016 i EA Access a pořád mi nejde multiplayer na xbox One... píše mi to, že profil nemá oprávnění, nějaké rady prosím? Zkoušel jsem Fifu 17 i Battlefield 1 a stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Odhlas se z konzoli a prihlas, popraipade smazni profil a stahni jej z Live. Pokud to nepomuze, tak kontaktuj Microsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Tak vyřešeno: volal jsem na podporu a tam mi bylo sděleno, že je můj účet US a UK. Musel jsem se přihlásit na xbox.com a tam změnit region na český. Také všude jinde (v konzoli, na Microsoft.com jsem musel nastavit region český). Potom jsem smazal profil z konzole, Xone restartoval a profil nahrál do konzole znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fstiller
Mám gold do 5.října 2016 ale nefunguje mi multiplayer a pořád mi skáče okno s tím at si koupim gold. Stalo se to potom co jsem stahnul rozšíření pro Battlefield 4.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.