mike85 Odesláno Říjen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 Ahoj mám takovej problém, po updejtu systému mi PS3 přestala načítat hry. Mám nastraveno autaticky načítat a nic.Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Říjen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 system nema vliv na to zda mechanika cte placky.zkus reset mechaniky..to jest stiskni a drz eject tlacitko asi 10-15 vterin..v mechanice to zabzuci a zachrochta...pokud ani to nepomuze..odesel ti laser a posledni co muzes zkusit restore default ps3 system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike85 Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 před updatem to načítalo normálně,ale zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Říjen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 si updatoval na ofw 4.80? nebo cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike85 Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 na 4.80 , reset mechaniky jsem zkusil a bylo slyšet to co jsi psal ale po vložení disku to stejný , takže nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Říjen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 tak jedine rozebrat a zkusit vycistit cocku laseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike85 Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2016 díky za pomoc ,jedině to zkusit no,snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike85
Ahoj mám takovej problém, po updejtu systému mi PS3 přestala načítat hry.
Mám nastraveno autaticky načítat a nic.Poradí někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.