Tomsejk Odesláno Říjen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2016 Čau všichni, potřeboval bych poradit děti dostali k narozeninám PS vita, ale než jsem to stihl nastavit tak oškrabali z voucher dvě pole, že už kod nepřečtu nedá se s tím něco dělat Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2016 Pochybuju, ale zkus se obrátit na Sony podporu: https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/contact-us/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomsejk Odesláno Říjen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 díky za radu normálně mě to uznali, ale musel jsem jim poslat kopii faktury a vouchru fakt jsem byl překvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 Tak to je super. A jakým způsobem to vyřešili - poslali ti z podpory nový kód na email? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomsejk Odesláno Říjen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Da se nekde overit kod voucheru a zjistit co na nem je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomsejk
Čau všichni, potřeboval bych poradit děti dostali k narozeninám PS vita, ale než jsem to stihl nastavit tak oškrabali z voucher dvě pole, že už kod nepřečtu nedá se s tím něco dělat
Díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.