vojtechsindelar Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 mam FW 6.35 a nejdou mi zadne hry stazene z internetu. Pise mi to corrupted data a DEVHOOK 0.4 mi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djax Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 "pomoc" je o ničem nevypovídající název topicu, napiš nějaký lepší napiš, jinak na to nikdo neklikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 ***** uz se naucte psat vice info!! A nejede ti to asi proto ze mas oficialni firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 tak todle je fakt neskutečný .... myslel jsem, že mě tady fakt nemůže už nic zaskočit, ale todle ... ? :-O snad každej ví, že abys mohl hrát iso/cso hry musíš mít flashlý pspéčko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtechsindelar
mam FW 6.35 a nejdou mi zadne hry stazene z internetu. Pise mi to corrupted data
a DEVHOOK 0.4 mi nefunguje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.